Mediterrán csirkefasírt görög salival recept

Hozzávalók:
Hozzávalók a fasírthoz:
- 1/2 kg darált csirkehús
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szelet tk kenyér
- 1 teáskanál mustár
- 1 teáskanál ketchup
- oregano
- só
- bors
- friss bazsalikom
- 2 szem fetával töltött olívabogyó
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sütéshez kókuszolaj
Hozzávalók a salátához:
- 2 szem paradicsom
- 1/2 paprika
- 3 szál lila újhagyma
- 1 db uborka
- 1 doboz joghurt
- só
- bors
- oregano
- fetasajt
- olívabogyó
- fokhagyma
Elkészítése:
A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, fűszereket, a beáztatott és jól kinyomkodott kenyeret, majd az apróra vágott hagymákat. Jól összedolgozzuk és mehet a kókuszolajba. Aranybarnára sütjük.
A zöldségeket apróra vágjuk, a fokhagymát rányomjuk, sózzuk minimálisan, mehet bele az olíva, a joghurt és a feta felkockázva. Bors és oregano kerül a végén bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »