Mángoldos-pritaminos omlett recept
Hozzávalók:
- 3 szál mángold levél
- 1 pritaminpaprika harmada
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek olaj
- 2 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt szerecsendió
- 1 csipet őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A mángold levelet alaposan megmossuk, a vizet konyhai papírtörlővel leitatjuk róla. A vastag erét a szárával együtt kivágjuk.
A levelet vékonyra csíkozzuk. A megmosott paprikát apróra kockázzuk.
A tojásokat egy tálba ütjük és a sóval, szerecsendióval kicsit felverjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, beleöntjük a tojást, rászórjuk a paprikát és a mángold levelet.
Kis lángon addig sütjük, míg a tojás kellőképpen meg nem szilárdul.
Friss kenyérrel, pirospaprikával megszórva melegen kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

