Májpuffancs recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg máj
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg burgonya
- só
- őrölt bors
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A májat lekaparjuk, és a tojások sárgájával kikeverjük. Beletesszük a nyers, megreszelt burgonyát, a fűszereket, végül a tojások kemény habbá vert fehérjét. Az olajba mártott kanállal a forró olajba szaggatjuk, és ropogósra sütve, azon frissen kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.