Majonézes tojáskrém recept

Hozzávalók:
- 5 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors ízlés szerint
- 2 dl tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 mk mustár
- 1 kisebb vöröshagyma reszelve
Elkészítése:
A tojásokat 8 perc alatt forró, lobogó vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
A tejfölt a majonézzel, mustárral, borssal, sóval elkeverjük. A hagymát belereszeljük és azzal is elkeverjük.
A tojásokat aprítógéppel vagy tojás szeletelővel felaprítjuk. Az öntettel krémes állagúvá keverjük kézi mixer segítségével.
Friss kenyérre kenve jó kis vacsora vagy reggeli.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »