Majonézes tojáskrém recept
Hozzávalók:
- 5 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt bors ízlés szerint
- 2 dl tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 mk mustár
- 1 kisebb vöröshagyma reszelve
Elkészítése:
A tojásokat 8 perc alatt forró, lobogó vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
A tejfölt a majonézzel, mustárral, borssal, sóval elkeverjük. A hagymát belereszeljük és azzal is elkeverjük.
A tojásokat aprítógéppel vagy tojás szeletelővel felaprítjuk. Az öntettel krémes állagúvá keverjük kézi mixer segítségével.
Friss kenyérre kenve jó kis vacsora vagy reggeli.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

