Majonézes tojáskrém recept

Hozzávalók:
- 5 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors ízlés szerint
- 2 dl tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 mk mustár
- 1 kisebb vöröshagyma reszelve
Elkészítése:
A tojásokat 8 perc alatt forró, lobogó vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
A tejfölt a majonézzel, mustárral, borssal, sóval elkeverjük. A hagymát belereszeljük és azzal is elkeverjük.
A tojásokat aprítógéppel vagy tojás szeletelővel felaprítjuk. Az öntettel krémes állagúvá keverjük kézi mixer segítségével.
Friss kenyérre kenve jó kis vacsora vagy reggeli.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »