Libatepertő krém recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg libatepertő
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes méretű vöröshagyma
- Só és őrölt bors ízlés szerint
- 0,5 evőkanál pikáns mustár
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat keményre, majd hagyjuk kihűlni és távolítsuk el a héjukat.
Közben a libatepertőt vágjuk kisebb darabokra, hogy könnyebben tudjuk majd darálni.
A kisebb darabokra vágott tepertőt, a tojást és hagymát daráljuk le finomra egy húsdaráló, vagy késes aprító segítségével. Ízesítsük a masszát sóval, borssal és mustárral.
Tegyük a krémet üvegekbe és tároljuk a hűtőben. A krémet 2-3 hétig eltarthatjuk.
Tipp: Ha szeretjük a csípőset, egy kis chili pehellyel pikánsabbá tehetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »