Libatepertő krém recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg libatepertő
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes méretű vöröshagyma
- Só és őrölt bors ízlés szerint
- 0,5 evőkanál pikáns mustár
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat keményre, majd hagyjuk kihűlni és távolítsuk el a héjukat.
Közben a libatepertőt vágjuk kisebb darabokra, hogy könnyebben tudjuk majd darálni.
A kisebb darabokra vágott tepertőt, a tojást és hagymát daráljuk le finomra egy húsdaráló, vagy késes aprító segítségével. Ízesítsük a masszát sóval, borssal és mustárral.
Tegyük a krémet üvegekbe és tároljuk a hűtőben. A krémet 2-3 hétig eltarthatjuk.
Tipp: Ha szeretjük a csípőset, egy kis chili pehellyel pikánsabbá tehetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »