Lepsics recept
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 1-2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- 10 dkg liszt
Elkészítése:
A krumplikat meghámozzuk, reszelő nagy lyukán lereszeljük. Hozzáadjuk a tojás, lisztet és sózzuk. (Lehet, hogy az arányok nem egész pontosak.) Egy lágy masszát kell kapni! A palacsinta sütőben olajat hevítünk, ha felforrósodott a masszából merünk a sütőre, és teljesen eloszlatjuk rajta, mintha csak palacsinta lenne. Mind a két oldalát szép pirosra sütjük. Lehet magában is enni, de akár tejföllel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

