Lazacos batyu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg leveles tészta (fél csomag, bolti)
- 15 dkg lazac (filézett, bőr nélkül)
- 5 dkg spenót (lehet mirelit is)
- 5 dkg mozzarella
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
A leveles tésztából 0,5 cm vastag, kb. 20 x 20 cm-es négyzetet formázok. A tészta közepére helyezem a lazacfilét.
Sózom, borsozom, majd a lazacra halmozom a spenótot (mirelit esetén félig kiolvadt zöldséggel dolgozom). A spenótot is fűszerezem, majd az egészet megkoronázom a mozzarella sajttal.
A tészta sarkait felhajtva batyut formázok, tetejét a felvert tojással megkenem.
Előmelegített sütőben, 200 fokon (légkeverés esetén 180) 20 perc alatt aranybarnára sütöm.
A lazacos batyu kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 12 g
Zsír: 17 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »