Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lazac és garnélarák salátaágyon recept

Lazac és garnélarák salátaágyon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 250 g lazac
    • 2 dl főzőtejszín
    • só, bors
    • 300 g garnélarák (ha lehet ne fagyasztott legyen)
    • 4 ek liszt
    • 2 ek pirospaprika
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • saláta ízlés szerinti öntettel (jégsaláta, paprika, paradicsom, mozzarella, uborka, stb)
    • a sütéshez olaj

    Elkészítése:

    A lazacot feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, két oldalát kicsit megpirítjuk és felöntjük a tejszínnel, majd puhára pároljuk.

    A garnélarákokat megpucoljuk paprikás lisztbe beleforgatjuk, majd tojásba mártjuk és újból a lisztbe, majd bő olajban kisütjük.

    Amíg készül a rák és a lazac addig elkészítjük a salátánkat. Még melegen tálaljuk.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá