Lazac és garnélarák salátaágyon recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 250 g lazac
- 2 dl főzőtejszín
- só, bors
- 300 g garnélarák (ha lehet ne fagyasztott legyen)
- 4 ek liszt
- 2 ek pirospaprika
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- saláta ízlés szerinti öntettel (jégsaláta, paprika, paradicsom, mozzarella, uborka, stb)
- a sütéshez olaj
Elkészítése:
A lazacot feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, két oldalát kicsit megpirítjuk és felöntjük a tejszínnel, majd puhára pároljuk.
A garnélarákokat megpucoljuk paprikás lisztbe beleforgatjuk, majd tojásba mártjuk és újból a lisztbe, majd bő olajban kisütjük.
Amíg készül a rák és a lazac addig elkészítjük a salátánkat. Még melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.