Lazac és garnélarák salátaágyon recept

Hozzávalók:
- 250 g lazac
- 2 dl főzőtejszín
- só, bors
- 300 g garnélarák (ha lehet ne fagyasztott legyen)
- 4 ek liszt
- 2 ek pirospaprika
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- saláta ízlés szerinti öntettel (jégsaláta, paprika, paradicsom, mozzarella, uborka, stb)
- a sütéshez olaj
Elkészítése:
A lazacot feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, két oldalát kicsit megpirítjuk és felöntjük a tejszínnel, majd puhára pároljuk.
A garnélarákokat megpucoljuk paprikás lisztbe beleforgatjuk, majd tojásba mártjuk és újból a lisztbe, majd bő olajban kisütjük.
Amíg készül a rák és a lazac addig elkészítjük a salátánkat. Még melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »