Kukoricás-cukkinis melegszendvics recept

Hozzávalók:
- 1 cukkini
- 10 dkg sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg margarin
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 ek ketchup
- 1 fej vöröshagyma
- csipet cukor
- 30 dkg csemegekukorica
- ízlés szerint zöld fűszer
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk.
A margarint összekeverjük a sűrített paradicsommal, a ketchuppal, a fokhagymával és az apróra vágott vöröshagymával. Hozzáadunk ízlés szerint sót és borsot, csipet cukrot és egy kis zöld fűszert (pl oregánó, kakukkfű, bazsalikom).
A kenyereket megkenjük a kapott krémmel. A kukoricát összekeverjük a cukkinivel és a lereszelt sajttal, majd a megkent kenyerekre halmozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon, kb 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »