Kukoricás-cukkinis melegszendvics recept

Hozzávalók:
- 1 cukkini
- 10 dkg sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg margarin
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 ek ketchup
- 1 fej vöröshagyma
- csipet cukor
- 30 dkg csemegekukorica
- ízlés szerint zöld fűszer
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk.
A margarint összekeverjük a sűrített paradicsommal, a ketchuppal, a fokhagymával és az apróra vágott vöröshagymával. Hozzáadunk ízlés szerint sót és borsot, csipet cukrot és egy kis zöld fűszert (pl oregánó, kakukkfű, bazsalikom).
A kenyereket megkenjük a kapott krémmel. A kukoricát összekeverjük a cukkinivel és a lereszelt sajttal, majd a megkent kenyerekre halmozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon, kb 15 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »