Krumpli cordon bleu recept

Hozzávalók:
- fél kg krumpli sós vízben megfőzve és áttörve
- 5 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15-20 dkg liszt (nekem többre volt szükségem)
- 5 dkg sonka
- 5 dkg szeletelt sajt
Elkészítése:
Az áttört, langyosra hűtött krumplihoz keverjük hozzá a vajat, a tojást és a liszttel gyúrjuk megfelelő állagúra.
A masszát tegyük lisztezett felületre, formázzuk henger alakúra és vágjuk fel ujjnyi vastag szeletekre. Az így kapott két korong közé tegyünk egy korong méretének megfelelő szelet sonkát és sajtot, majd a széleket jól nyomkodjuk össze és süssük szép pirosra forró olajban.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »