Krumpli cordon bleu recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- fél kg krumpli sós vízben megfőzve és áttörve
- 5 dkg vaj
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15-20 dkg liszt (nekem többre volt szükségem)
- 5 dkg sonka
- 5 dkg szeletelt sajt
Elkészítése:
Az áttört, langyosra hűtött krumplihoz keverjük hozzá a vajat, a tojást és a liszttel gyúrjuk megfelelő állagúra.
A masszát tegyük lisztezett felületre, formázzuk henger alakúra és vágjuk fel ujjnyi vastag szeletekre. Az így kapott két korong közé tegyünk egy korong méretének megfelelő szelet sonkát és sajtot, majd a széleket jól nyomkodjuk össze és süssük szép pirosra forró olajban.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.