Krumpli cordon bleu recept

Hozzávalók:
- fél kg krumpli sós vízben megfőzve és áttörve
- 5 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15-20 dkg liszt (nekem többre volt szükségem)
- 5 dkg sonka
- 5 dkg szeletelt sajt
Elkészítése:
Az áttört, langyosra hűtött krumplihoz keverjük hozzá a vajat, a tojást és a liszttel gyúrjuk megfelelő állagúra.
A masszát tegyük lisztezett felületre, formázzuk henger alakúra és vágjuk fel ujjnyi vastag szeletekre. Az így kapott két korong közé tegyünk egy korong méretének megfelelő szelet sonkát és sajtot, majd a széleket jól nyomkodjuk össze és süssük szép pirosra forró olajban.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »