Kolbászos-újhagymás omlett recept
Hozzávalók:
- 4 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 vékony karika kolbász
- 1 szál újhagyma
- 1 ek olaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
Elkészítése:
A kolbászt és az újhagymát vékony karikára vágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A tojásokat egy tálkában kissé felverjük, meghintjük sóval, borssal. A felvert tojást a serpenyőbe öntjük.
Szépen ráhalmozzuk a kolbász darabkákat. Megszórjuk az újhagymával.
Pár perc alatt ízlés szerinti keménységig sütjük. Pirítóssal vagy friss kenyérrel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

