Kolbászos-újhagymás omlett recept

Hozzávalók:
- 4 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 vékony karika kolbász
- 1 szál újhagyma
- 1 ek olaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
Elkészítése:
A kolbászt és az újhagymát vékony karikára vágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A tojásokat egy tálkában kissé felverjük, meghintjük sóval, borssal. A felvert tojást a serpenyőbe öntjük.
Szépen ráhalmozzuk a kolbász darabkákat. Megszórjuk az újhagymával.
Pár perc alatt ízlés szerinti keménységig sütjük. Pirítóssal vagy friss kenyérrel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »