Kolbászos, paradicsomos penne recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 20 dkg kolbász
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej hagyma
- 1 doboz paradicsompüré (80 g)
- só, bazsalikom, majoránna, cukor ízlés szerint
- 20 dkg penne tészta
Elkészítése:
A hagymát finomra daraboljuk és megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, sót, bazsalikomot, majoránnát ízlés szerint és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.
Főzzük 20-25 percig. Ekkor hozzáadjuk a paradicsom pürét azzal is főzzük 5 percet.
Közben a tésztát kifőzzük sós, forró vízben.
Mikor a tészta is megfőtt, akkor lecsepegtetjük és összekeverjük a kolbászos szósszal. Kevés cukrot adhatunk hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.