Kolbászos, paradicsomos penne recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg kolbász
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej hagyma
- 1 doboz paradicsompüré (80 g)
- só, bazsalikom, majoránna, cukor ízlés szerint
- 20 dkg penne tészta
Elkészítése:
A hagymát finomra daraboljuk és megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, sót, bazsalikomot, majoránnát ízlés szerint és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.
Főzzük 20-25 percig. Ekkor hozzáadjuk a paradicsom pürét azzal is főzzük 5 percet.
Közben a tésztát kifőzzük sós, forró vízben.
Mikor a tészta is megfőtt, akkor lecsepegtetjük és összekeverjük a kolbászos szósszal. Kevés cukrot adhatunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »