Klasszikus bundáskenyér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors
- olaj
- 8 szelet kenyér
- fokhagyma
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A tojásokat egy mély tálba ütjük, sózzuk, borsozzuk, majd villával habosra keverjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és amikor már elég forró, a kenyérszeleteket megforgatjuk a tojásos keverékben. Mindkét oldalukat körülbelül egy perc alatt aranybarnára sütjük.
A kész bundáskenyereket papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat felitassuk.
Tálaláskor fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk egy kis sóval és így fogyasztjuk. Ha szeretnénk, tehetünk rá tejfölt és reszelt sajtot is, úgy még finomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »









