Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Klasszikus bundáskenyér recept

Klasszikus bundáskenyér
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • olaj
    • 8 szelet kenyér
    • fokhagyma
    • tejföl
    • sajt

    Elkészítése:

    A tojásokat egy mély tálba ütjük, sózzuk, borsozzuk, majd villával habosra keverjük.

    Egy serpenyőben olajat hevítünk és amikor már elég forró, a kenyérszeleteket megforgatjuk a tojásos keverékben. Mindkét oldalukat körülbelül egy perc alatt aranybarnára sütjük.

    A kész bundáskenyereket papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat felitassuk.

    Tálaláskor fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk egy kis sóval és így fogyasztjuk. Ha szeretnénk, tehetünk rá tejfölt és reszelt sajtot is, úgy még finomabb.

    Hozzáadom a receptfüzethez
  • Ajánlott cikkek