Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ketchupos húspástétom recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 doboz húspástétom
    • 6 dkg vaj
    • 1 szál újhagyma (vagy 1 kiskanál reszelt hagyma)
    • 1 dl ketchup
    • 1 kiskanál cukor
    • néhány csepp ecet (lehetőleg borecet)
    • 1 kiskanál mustár
    • 1 kiskanál Worcester-mártás

    Elkészítés:
    A húspástétomot ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és két deka vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. A maradék vajban üvegesre pároljuk az apróra vágott újhagymát (vagy a reszelt hagymát), a többi ízesítőt beletesszük, és kevés vízzel sűrű mártássá forraljuk. A pástétomszeletekre kenjük, és a sütőben közepes lángon 5-10 percig sütjük, de nem pirítjuk meg. Párolt zöldségféle illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá