Ketchupos húspástétom recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 doboz húspástétom
- 6 dkg vaj
- 1 szál újhagyma (vagy 1 kiskanál reszelt hagyma)
- 1 dl ketchup
- 1 kiskanál cukor
- néhány csepp ecet (lehetőleg borecet)
- 1 kiskanál mustár
- 1 kiskanál Worcester-mártás
Elkészítés:
A húspástétomot ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és két deka vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. A maradék vajban üvegesre pároljuk az apróra vágott újhagymát (vagy a reszelt hagymát), a többi ízesítőt beletesszük, és kevés vízzel sűrű mártássá forraljuk. A pástétomszeletekre kenjük, és a sütőben közepes lángon 5-10 percig sütjük, de nem pirítjuk meg. Párolt zöldségféle illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.