Kendermagos rukkolás rántotta recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 1 evőkanál kendermag
- rukkola ízlés szerint
- kevés újhagyma zöld része
- 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
Verjük fel a tojást a sóval.
Szórjuk hozzá a kendermagot. Keverjük jól össze.
Újhagyma zöld részéből vágjunk le kb 1 ujjnyi hosszú részt. Vágjuk fel kisebb karikákra. Ezt is keverjük hozzá.
Edényben melegítsünk olívaolajat.
Öntsük bele a tojást, és kevergessük amíg át nem sül.
Ha kész, rakjuk tányérra, és szórjunk rá rukkolát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »