Kendermagos rukkolás rántotta recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 1 evőkanál kendermag
- rukkola ízlés szerint
- kevés újhagyma zöld része
- 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
Verjük fel a tojást a sóval.
Szórjuk hozzá a kendermagot. Keverjük jól össze.
Újhagyma zöld részéből vágjunk le kb 1 ujjnyi hosszú részt. Vágjuk fel kisebb karikákra. Ezt is keverjük hozzá.
Edényben melegítsünk olívaolajat.
Öntsük bele a tojást, és kevergessük amíg át nem sül.
Ha kész, rakjuk tányérra, és szórjunk rá rukkolát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »