Kelkáposztás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg bacon
- 15 dkg párizsi, vagy sonka reszelve
- kb 10-20 dkg kelkáposzta csíkozva
- 1 nagy pohár tejföl
- ízlés szerint: majoránna, oregánó, kakukkfű, só
- 1 csomag száraz tészta
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A felkockázott szalonnát kevés zsíron megpirítom, majd a reszelt húsfélével, és a kelkáposztával jól összepárolom, fűszerezem, a tejföllel, vagy főzőtejszínnel elkeverem, és 2-3 percig átforralom.
A kifőzött tésztával összekeverem, majd jénaiba téve sajttal megszórom, és átsütöm, tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »