Kapribogyós tonhalkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz tonhalkonzerv (darabos)
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tk kapribogyó
- 1/2 fej lilahagyma
- 1 ek balzsamecet
- kevés cukor
- szükség szerint étolaj
Elkészítése:
A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk.
A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük.
Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük.
Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »