Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapribogyós tonhalkrém recept

Kapribogyós tonhalkrém
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 doboz tonhalkonzerv (darabos)
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 2 tk kapribogyó
    • 1/2 fej lilahagyma
    • 1 ek balzsamecet
    • kevés cukor
    • szükség szerint étolaj

    Elkészítése:

    A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk.

    A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük.

    Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük.

    Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá