Kapribogyós tonhalkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz tonhalkonzerv (darabos)
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tk kapribogyó
- 1/2 fej lilahagyma
- 1 ek balzsamecet
- kevés cukor
- szükség szerint étolaj
Elkészítése:
A tonhalat nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet aprítjuk.
A hagymákat és a kapribogyót finomra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Összekeverjük a tonhallal és ízlés szerint még fűszerezzük.
Pirítós kenyérre halmozzuk és meglocsoljuk az alábbi öntettel: balzsamecet, cukor, kis olívaolaj, só, bors. A balzsamecet helyett majonézzel is keverhetjük.
Én most mindkettőt kipróbáltam és parmezánnal bolondítottam meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »