Káposztás omlett recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg fehérkáposzta
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg főtt füstölt hús
- 1 evőkanál olaj
- 8 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A káposztát leveleire szedve, sós vízben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk. Az olajjal kikent tűzálló tál aljára terítjük a levelek felét, a laskára vágott, főtt füstölt hússal meghintjük, erre a vaj felén a tojásokból készített, puha omlettet borítunk, és a megmaradt káposztalevelekkel lefedjük. Az egészet a maradék vajjal meghintjük, és a sütőben éppen csak átmelegítjük, de nem sütjük ropogósra!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.