Káposztás omlett recept
Hozzávalók:
- 50 dkg fehérkáposzta
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg főtt füstölt hús
- 1 evőkanál olaj
- 8 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A káposztát leveleire szedve, sós vízben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk. Az olajjal kikent tűzálló tál aljára terítjük a levelek felét, a laskára vágott, főtt füstölt hússal meghintjük, erre a vaj felén a tojásokból készített, puha omlettet borítunk, és a megmaradt káposztalevelekkel lefedjük. Az egészet a maradék vajjal meghintjük, és a sütőben éppen csak átmelegítjük, de nem sütjük ropogósra!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »


