Házi tepertőkrém recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg tepertő, vagy tepertő morzsalék
- 7 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagyobb vöröshagyma
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt bors
- 4 ek mustár
Elkészítése:
Húsdaráló apró lyukú tárcsáján ledaráljuk a tepertőt, a hagymákat és a főtt tojásokat. Utóbbit, ha nem elég apró, akkor kétszer daráljuk át.
Hozzáadjuk a mustárt és a fűszereket.
Alaposan összekeverjük, közben kóstolgatjuk, ha kell sózzuk még egy picit.
Lezárható fedeles dobozba téve a hűtőszekrényben akár 1 hétig is eláll!
A házi tepertőkrém kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 449 kcal
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 43 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 43 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.