Házi tepertőkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg tepertő, vagy tepertő morzsalék
- 7 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagyobb vöröshagyma
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt bors
- 4 ek mustár
Elkészítése:
Húsdaráló apró lyukú tárcsáján ledaráljuk a tepertőt, a hagymákat és a főtt tojásokat. Utóbbit, ha nem elég apró, akkor kétszer daráljuk át.
Hozzáadjuk a mustárt és a fűszereket.
Alaposan összekeverjük, közben kóstolgatjuk, ha kell sózzuk még egy picit.
Lezárható fedeles dobozba téve a hűtőszekrényben akár 1 hétig is eláll!
A házi tepertőkrém kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 43 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »