Házi tepertőkrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg tepertő, vagy tepertő morzsalék
- 7 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 nagyobb vöröshagyma
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt bors
- 4 ek mustár
Elkészítése:
Húsdaráló apró lyukú tárcsáján ledaráljuk a tepertőt, a hagymákat és a főtt tojásokat. Utóbbit, ha nem elég apró, akkor kétszer daráljuk át.
Hozzáadjuk a mustárt és a fűszereket.
Alaposan összekeverjük, közben kóstolgatjuk, ha kell sózzuk még egy picit.
Lezárható fedeles dobozba téve a hűtőszekrényben akár 1 hétig is eláll!
A házi tepertőkrém kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 43 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »

