Házi tepertőkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg tepertő, vagy tepertő morzsalék
- 7 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagyobb vöröshagyma
- 1 púpos tk só
- 1 kk őrölt bors
- 4 ek mustár
Elkészítése:
Húsdaráló apró lyukú tárcsáján ledaráljuk a tepertőt, a hagymákat és a főtt tojásokat. Utóbbit, ha nem elég apró, akkor kétszer daráljuk át.
Hozzáadjuk a mustárt és a fűszereket.
Alaposan összekeverjük, közben kóstolgatjuk, ha kell sózzuk még egy picit.
Lezárható fedeles dobozba téve a hűtőszekrényben akár 1 hétig is eláll!
A házi tepertőkrém kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 43 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »