Házi abált szalonna recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 500 g bőrös, nyers császárszalonna
- 1 fej fokhagyma
- víz
- őrölt csemege paprika
- ételízesítő
Elkészítése:
A szalonnát feltesszük főni az ételízesítős fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz. Ezt követően kiemeljük a vízből, tálcára tesszük, majd sózzuk, zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, és megszórjuk paprikával. Amikor kihűlt hűtőszekrénybe tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.