Ham and eggs recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- személyenként 2 szelet nyers, füstölt sonka
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek zsír vagy 4-5 ek étolaj
- ízlés szerint só, bors, fűszerpaprika
Elkészítése:
Egy tapadásmentes serpenyőben felmelegítjük a zsiradékot és a sonka szeleteket beletéve az egyik oldalát 1-2 perc alatt enyhén pirosra sütjük.
Megfordítjuk és a tojásokat ráütjük a sonkára, vagy a sonkaszeletek mellé úgy, hogy szépen át tudjanak sülni.
Aki nem szereti, hogy folyik a sárgája, lefedheti a serpenyőt.
További 1-2 perc sütés után tányérra szedjük és ízlés szerint megfűszerezzük.
Jómagam még egy kis zöldhagymát és sajtot is tettem közé, mert nagyon szeretem a sonkával és a tojással! Még forrón tálalva igen kiadós reggeli, tele kalóriával!
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










