Ham and eggs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- személyenként 2 szelet nyers, füstölt sonka
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek zsír vagy 4-5 ek étolaj
- ízlés szerint só, bors, fűszerpaprika
Elkészítése:
Egy tapadásmentes serpenyőben felmelegítjük a zsiradékot és a sonka szeleteket beletéve az egyik oldalát 1-2 perc alatt enyhén pirosra sütjük.
Megfordítjuk és a tojásokat ráütjük a sonkára, vagy a sonkaszeletek mellé úgy, hogy szépen át tudjanak sülni.
Aki nem szereti, hogy folyik a sárgája, lefedheti a serpenyőt.
További 1-2 perc sütés után tányérra szedjük és ízlés szerint megfűszerezzük.
Jómagam még egy kis zöldhagymát és sajtot is tettem közé, mert nagyon szeretem a sonkával és a tojással! Még forrón tálalva igen kiadós reggeli, tele kalóriával!
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »