Hagymás tojással töltött melegszendvics recept
Hozzávalók:
- 6 zsemle
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 közepes vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 1,5 dl tejföl
- 20 dkg uborka
- 1 közepes lila hagyma
Elkészítése:
A zsemléket kettévágjuk, a belsejét kiszedjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre vágjuk, olajon megpároljuk. A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, hozzáadjuk a tejfölt és a zsemlék belsejét, összekeverjük és olajon megsütjük.
Amikor megsült, a zsemléket megtöltjük vele, ráhelyezzük a zsemlék másik felét és 7-8 percig sütjük. Sütés után még teszünk bele uborkakarikákat és lila hagymát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

