Hagymás, sonkás, szalonnás rántotta recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szelet füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
20 dkg sonka
12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
só
Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk, félbe majd vékony szeletekre vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk. A tojásokat felütjük, sózzuk, és kicsit felverjük.
Egy serpenyőben megsütjük a szalonna szeleteket, félre tesszük. A visszamaradó zsiradékban megdinszteljük a hagymát, rátesszük a csíkokra vágott sonkát pár percig pirítjuk, majd ráöntjük a felvert tojásokat és kevergetve megsütjük. Ízlésünk szerint lágyabbra vagy keményebbre. A tálalásnál mellé tesszük a szalonna szeleteket és friss kenyeret vagy zsömlét adunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!)))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

