Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás, sonkás, szalonnás rántotta recept

Hagymás, sonkás, szalonnás rántotta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 4 főre:

    4 szelet füstölt szalonna
    2 fej vöröshagyma
    20 dkg sonka
    12 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk, félbe majd vékony szeletekre vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk. A tojásokat felütjük, sózzuk, és kicsit felverjük.

    Egy serpenyőben megsütjük a szalonna szeleteket, félre tesszük. A visszamaradó zsiradékban megdinszteljük a hagymát, rátesszük a csíkokra vágott sonkát pár percig pirítjuk, majd ráöntjük a felvert tojásokat és kevergetve megsütjük. Ízlésünk szerint lágyabbra vagy keményebbre. A tálalásnál mellé tesszük a szalonna szeleteket és friss kenyeret vagy zsömlét adunk mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!)))

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá