Hagymás, sonkás, szalonnás rántotta recept

Hozzávalók 4 főre:
4 szelet füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
20 dkg sonka
12 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
só
Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk, félbe majd vékony szeletekre vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk. A tojásokat felütjük, sózzuk, és kicsit felverjük.
Egy serpenyőben megsütjük a szalonna szeleteket, félre tesszük. A visszamaradó zsiradékban megdinszteljük a hagymát, rátesszük a csíkokra vágott sonkát pár percig pirítjuk, majd ráöntjük a felvert tojásokat és kevergetve megsütjük. Ízlésünk szerint lágyabbra vagy keményebbre. A tálalásnál mellé tesszük a szalonna szeleteket és friss kenyeret vagy zsömlét adunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!)))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »