Hagymás hús recept

Hozzávalók:
- 2 csontozott csirkemell (más hússal is készíthető)
- 3 fej hagyma
- (teljes kiőrlésű rozs)liszt
- só, bors
- köretnek főtt burgonya vagy saláta
Elkészítés:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket megforgatjuk a lisztben és kisütjük. A visszamaradt zsiradékban a hagymát -esetleg pici vajjal -megpirítjuk, majd visszahelyezzük a húsokat. Felöntjük kevés vízzel, esetleg tovább fűszerezzük, ha kell. Összekeverjük és megfőzzük. A burgonyát összetörjük, együtt tálaljuk. Savanyúságot kínálunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »