Hagymás hús recept
Hozzávalók:
- 2 csontozott csirkemell (más hússal is készíthető)
- 3 fej hagyma
- (teljes kiőrlésű rozs)liszt
- só, bors
- köretnek főtt burgonya vagy saláta
Elkészítés:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket megforgatjuk a lisztben és kisütjük. A visszamaradt zsiradékban a hagymát -esetleg pici vajjal -megpirítjuk, majd visszahelyezzük a húsokat. Felöntjük kevés vízzel, esetleg tovább fűszerezzük, ha kell. Összekeverjük és megfőzzük. A burgonyát összetörjük, együtt tálaljuk. Savanyúságot kínálunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

