Gyümölcsös diétás crumble (morzsasüti) recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g alma (megtisztítva, felkockázva)
- 300 g erdei gyümölcs (fagyasztott)
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 citrom reszelt héja
Morzsa:
- 140 g zabpehely (lisztté darálva)
- 6 ek xilit
- 30 g kókuszolaj
- 1⁄2 citromlé
Elkészítése:
A felkockázott almát, erdei gyümölcsöt, őrölt fahéjat és a citrom levét összekeverjük és egy tűzálló tálba öntjük. A zabpehelylisztet, xilitet, citromlevet és a kókuszolajat összemorzsoljuk és a gyümölcsök tetejére szórjuk. Meleg sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Kicsit ronda de nagyon finom. Aki nem diétázik, szórja meg porcukorral. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


