Gyors sajtkrokett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 g finomliszt
- a sütéshez 1 l étolaj
Elkészítése:
A sajtot lereszeljük és hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Kézzel jól összedolgozzuk.
A masszából 3-4 cm hosszú rudakat sodrunk. Az olajat felforrósítjuk.
A kroketteket ne tegyük túl közel egymáshoz az olajban, mert könnyen összetapadnak.
Amikor az olajban elkezdjük sütni, várjunk vele egy picit mielőtt megforgatnànk, mert ha nem kap kérget, akkor a villához tapad. Ha már aranybarna, ne süssük tovàbb.
Konyhai papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »