Gyors melegszendvics recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kenyér
Szendvicskrém:
- 30 dkg párizsi
- 20 dkg (trappista) sajt
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 dl tejföl
- 1 teáskanál mustár
- 2 teáskanál fokhagymakrém vagy 2 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot. Kisebb lyukú reszelőn lereszeljük a hagymát is.
Összekeverjük a párizsit, a sajtot, a hagymát, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ha picit sűrű, lehet még tejföllel hígítani.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a fokhagymakrémet. Utóbbit helyettesíthetjük 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymával is.
Ráhalmozzuk a kenyérszeletekre a krémet és az előmelegített sütőben pirulásig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.