Gyors lángos-kenyér recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 45-50 dkg liszt
- kb 3 dl tej (de nem mértem, amennyit felszívott a liszt hogy egy kellemes rétestészta szerű tésztát kapjak)
- 1 tk só
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, egy ragacsos de formázható tészta a cél. A serpenyőt felhevítjük, kb fél-1 cmnyi olajjal az alján. Amikor forró, 4-5 cm átmérőjű korongokat formázunk lisztes kézzel, és pár pillanat alatt mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.
Magában is isteni, de ha vendégeket várunk tejföllel, fokhagymával, reszelt sajttal tálalhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.