Gyors császármorzsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 1 kiskanál cukor
- búzadara
- 1 csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
1 egész tojást elkeverünk 1 dl tejjel, a cukorral és sóval, a reszelt citrom héjával. Annyi búzadarát teszünk hozzá, hogy palacsintatészta sűrűségűvé váljon. Körülbelül 1 órán át szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd egy serpenyőben az olajat megmelegítjük és ráöntjük a keveréket, időnként megkeverjük, amíg morzsákra esik szét. Én barack befőttel és baracklekvárral tálaltam, fahéjjal megszórtam a barackokat és egy kis csokidarával. Aki ízesebben szereti tehet még rá porcukrot!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »