Gombás-sajtkrémes melegszendvics recept
Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 1 tömlős sajt (100 g)
- 1 szelet füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát és a szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben megdinszteljük. A gombát megtisztítjuk, aprítjuk majd a hagymához öntjük. Sózzuk és borsozzuk.
A zsemléket felezzük és megkenjük vékonyan vajjal.
Az elkészült gombához hozzákeverjük a krémsajtot. Megkenjük vele a zsemléket, megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokon kb 20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









