Gombás-sajtkrémes melegszendvics recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 1 tömlős sajt (100 g)
- 1 szelet füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát és a szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben megdinszteljük. A gombát megtisztítjuk, aprítjuk majd a hagymához öntjük. Sózzuk és borsozzuk.
A zsemléket felezzük és megkenjük vékonyan vajjal.
Az elkészült gombához hozzákeverjük a krémsajtot. Megkenjük vele a zsemléket, megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokon kb 20 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.