Gombás csirkeragu galuskával recept

Hozzávalók:
- 1 db nagyobb csirkemellfilé
- olaj (vagy zsír)
- 1 fej közepes vöröshagyma
- paradicsom
- pirospaprika
- őrölt bors
- majoránna
- fokhagyma
- só, ételízesítő
- 1 üveges szeletelt gomba
- 1 pohár tejföl
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk és elkészítjük a pörköltalapot. Ízesítjük főszerekkel, ezután beletesszük a húst, és egy nagyon kevés vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk, ha félig megpuhult egy üveg gombát beleöntünk és tovább főzzük. Miután megfőtt egy kevés lisztet szórunk rá és 1 pohár tejfölt beleforralunk. Galuskával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »