Gombapaprikás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 2 tv paprika /lehet az egyik hegyes erős aki szereti a csípőset/
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál pirospaprika
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk és felszeleteljük. A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héját és a paprikákkal együtt felkockázzuk.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a paprikát, paradicsomot és kb 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a paprikával. 20-25 percig pároljuk,ha szükséges kevés vizet önthetünk rá. A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk vele a gombát. Ha felforrt levesszük a tűzről.
Galuskával vagy főtt tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »