Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombafejek baconnal és fetával töltve recept

Gombafejek baconnal és fetával töltve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
    • 15 dkg kockázott bacon
    • 10 dkg fetasajt

    Elkészítése:

    A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.

    A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

    A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük,  majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.

    Tipp:

    Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá