Gombafejek baconnal és fetával töltve recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 db nagyobb csiperkegomba feje
- 15 dkg kockázott bacon
- 10 dkg fetasajt
Elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.
A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.
A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük, majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.
Tipp:
Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.