Gombafejek baconnal és fetával töltve recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 db nagyobb csiperkegomba feje
- 15 dkg kockázott bacon
- 10 dkg fetasajt
Elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.
A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.
A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük, majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.
Tipp:
Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

