Gombafejek baconnal és fetával töltve

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
  • 15 dkg kockázott bacon
  • 10 dkg fetasajt

Elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk, majd kiszedjük a törzsüket. A feta sajtot felkockázzuk kb 1 cm-es kockákra.

A gombafejekbe annyi bacont töltünk, amennyi belefér, majd a tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

A gombákat egy hőálló tálba tesszük, lefedjük,  majd 180 fokon, előmelegített sütőben negyed órán át sütjük. Ezután levesszük a fedőt és 10 percig pirítjuk a tetejét.

Tipp:

Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.