Gomba görögösen recept

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 5 evőkanál olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 citrom leve
- 7 evőkanál fehérbor
- só
- őrölt bors
- 1 ágacska friss rozmaring
- csipetnyi kakukkfű
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, üvegesre pároljuk a karikákra vágott hagymát, a paradicsompürét, a citromlevet, a bort és a fűszereket beletesszük. Lefedve, lassú tűzön, öt percig főzzük, majd a megtisztított, négyrét vágott gombát belerakjuk. Az egészet puhára pároljuk, majd nagy lángon rövid lére sűrítjük. Rizzsel körítve kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »