Füstölt tarjás-újhagymás omlett recept

Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt-főtt tarja
- 2 kisebb szál újhagyma
- 3 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 2-3 tekerés bors
- 1 tk olaj
Elkészítése:
A megtisztított újhagymát felkarikázzuk a zöld szárával együtt. A húsos tarját egész apró kockára vágjuk.
Egy közepes serpenyőben kevés olajat forrósítunk. Közben a tojásokat egy tálba ütjük, megszórjuk sóval, borssal, és villával kicsit felverjük.
A forró serpenyőbe öntjük, ahol mérsékelt lángon hagyjuk sülni. Rászórjuk a tarját és a hagymát, és tetszőleges keménységűre sütjük.
Melegen, friss kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Nagyon egyszerű, finom reggeli. A maradék tarja felhasználásának egyik módja. Természetesen működik vöröshagymával, sonkával is. Kinek mi van a kamrában, hűtőben. Friss, puha kenyérrel és zöldségekkel az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »