Fokhagymás-krumplis tojásrántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 közepes burgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 6 ek olaj
Elkészítése:
Megpucoljuk a krumplit és uborkagyalun legyaluljuk.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd rádobjuk a krumplit. Amíg sül, megpucoljuk a fokhagymát és vékony lapokra vágjuk. A krumplit pár percenként át kell forgatnunk közben, ezt ne felejtsük el!
Felverjük a tojásokat és sózzuk.
Először puhulni kezd a burgonya, kissé ragacsos lesz, majd elkezd pirulni. Mikor már néhol megkapta, néhol még kicsit ragacsos rádobjuk a fokhagymát, átforgatjuk.
Felcsap az isteni illata és már öntjük is rá a tojásokat. Ízlés szerint átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »