Fokhagymás-krumplis tojásrántotta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 közepes burgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 6 ek olaj
Elkészítése:
Megpucoljuk a krumplit és uborkagyalun legyaluljuk.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd rádobjuk a krumplit. Amíg sül, megpucoljuk a fokhagymát és vékony lapokra vágjuk. A krumplit pár percenként át kell forgatnunk közben, ezt ne felejtsük el!
Felverjük a tojásokat és sózzuk.
Először puhulni kezd a burgonya, kissé ragacsos lesz, majd elkezd pirulni. Mikor már néhol megkapta, néhol még kicsit ragacsos rádobjuk a fokhagymát, átforgatjuk.
Felcsap az isteni illata és már öntjük is rá a tojásokat. Ízlés szerint átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









