Fokhagymás-krumplis tojásrántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 közepes burgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 6 ek olaj
Elkészítése:
Megpucoljuk a krumplit és uborkagyalun legyaluljuk.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd rádobjuk a krumplit. Amíg sül, megpucoljuk a fokhagymát és vékony lapokra vágjuk. A krumplit pár percenként át kell forgatnunk közben, ezt ne felejtsük el!
Felverjük a tojásokat és sózzuk.
Először puhulni kezd a burgonya, kissé ragacsos lesz, majd elkezd pirulni. Mikor már néhol megkapta, néhol még kicsit ragacsos rádobjuk a fokhagymát, átforgatjuk.
Felcsap az isteni illata és már öntjük is rá a tojásokat. Ízlés szerint átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »