Fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100g zsemlemorzsa
- 1 dl víz
- 2 fej vöröshagyma
- 2 teáskanál só
- fél teáskanál bors
- petrezselyem
- 3-5gerezd fokhagyma
- 10dkg liszt
- olaj
Elkészítés:
A zsemlemorzsát néhány percig vízben áztatjuk, majd összekeverjük a darált hússal és a tojással. Megpirítjuk a hagymát, majd ezt is hozzáadjuk a keverékhez. Megfűszerezzük, majd lefedve hagyjuk állni. Golyókat formálunk belőlük, majd meghempergetjük őket lisztben. Forró olajban barnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »