Fasírt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 100g zsemlemorzsa
- 1 dl víz
- 2 fej vöröshagyma
- 2 teáskanál só
- fél teáskanál bors
- petrezselyem
- 3-5gerezd fokhagyma
- 10dkg liszt
- olaj
Elkészítés:
A zsemlemorzsát néhány percig vízben áztatjuk, majd összekeverjük a darált hússal és a tojással. Megpirítjuk a hagymát, majd ezt is hozzáadjuk a keverékhez. Megfűszerezzük, majd lefedve hagyjuk állni. Golyókat formálunk belőlük, majd meghempergetjük őket lisztben. Forró olajban barnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

