Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Erdélyi vitaminpástétom recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg vöröshagyma
    • 1 dl olaj
    • 3 paradicsompaprika
    • 1 szép padlizsán
    • 2 dl paradicsomlé
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A megforrósított olajban a karikákra vágott hagymát megpirítjuk, a cikkekre vágott paprikát beletesszük, és puhára pároljuk. Közben a sütőben a padlizsánt megsütjük, a bőrét lehúzzuk, és a húsát műanyag vagy fakéssel összevágva, a paprikához adjuk. A paradicsomlével felengedjük, megsózzuk, megborsozzuk, és sűrűre főzzük. (Ha nagyobb mennyiséget készítünk belőle, kis üvegekbe töltve, lekötve, egy napig szárazgőzben tartósítva, egész télen át eláll.)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá