Dupla csirkeburger recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db nagy hamburger zsemle
A húspogácsához:
- 80 dkg darált csirke vagy pulyka hús
- 2 fej vöröshagyma
- őrölt fekete bors
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Zöldségek:
- 1 fej saláta /lolo,tölgyfasaláta,fejes saláta,jégsaláta/
- 4 db paradicsom
- 1 db kígyóuborka
- 4 fej lilahagyma
- 20 dkg csalamádé
Öntetnek:
- mustár
- ketchup
Előkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomot, lila hagymát, uborkát karikákra vágjuk.
Elkészítés:
A húspogácsákhoz a darált húst elkeverjük a fűszerekkel és a finomra vágott hagymával. Vizes kézzel nyolc gombócot formázunk, olajozott tálcán ellapítjuk és grillen vagy serpenyőben kevés olajon megsütjük. A zsemlét három részre vágjuk. Az alsó részre salátaleveleket teszünk, majd a húst és tetszőleges sorrendben a zöldségeket. Visszatesszük a középső zsemlekarikát, majd megismételjük a rétegezést. A rétegek közé tehetünk mustárt, ketchupot vagy külön adjuk hozzá a tálalásnál.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »