Cukkinis, gombás ragu makarónival recept

Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús, ki milyet szeret
- 5 dkg bacon
- 2 db kisebb cukkini
- 4 db nagyobb gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 cs makaróni
- 2 dl tejföl
- zsiradék
- 1 kávéskanál liszt vagy keményítő
- 1 cs petrezselyem
- só
- bors
- majoránna
- pici delikát
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A szalonnát apró kockára vágom és zsírjára pirítom, ezen arany barnára pirítom a hagymát, hozzáadom a darált húst. Amikor a darált hús jól lepirult hozzáadom az aprított petrezselymet és a gombát. A
mikor a gomba elfőtte az összes levét jöhet rá a kockára vágott cukkini. Jól összepirítom az egészet, ekkor a tejfölt kikeverem a liszttel, összeforgatom és a tészta főző vizéből teszek rá annyit, hogy jó krémes állaga legyen.
A tésztát a használati utasításnak megfelelően kifőzöm.
A makarónival és sajttal megszórva tálalom.
Tipp:
Ez egy mindent bele étel. Ízlés és alapanyag szerint variálható. Nagyon kiadós laktató.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »