Cukkini tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg lereszelt cukkini
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk bors
- só
- 3 ek liszt
- 2 dl étolaj
Elkészítése:
A lereszelt cukkiniba beleütjük a három tojást, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a lisztet. Jól összekeverjük, és azonnal sütjük.
Forró olajba kanál segítségével beleszaggatjuk, kissé megnyomkodjuk, és mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Papírtörlőre kiszedjük, melegen kínáljuk.
Önmagában is fogyaszthatjuk, vagy sült krumplival, de feltétnek is kiváló.
Tipp:
Én nem sózom le a cukkinit, mert akkor levet ereszt, és nem lesz jó az állaga!
A cukkini tócsni kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 4 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »