Cukkini lepcsánka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cukkini
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej lila hagyma
- 5 dkg sajt
- 8 púpozott ek finomliszt
- só
- frissen őrölt bors
- zsír, vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit és a sajtot lereszeljük, a lila hagymát félbe vágjuk, és vékony karikára szeleteljük. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tojást, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, kanállal 3-4 gombócot teszünk bele, és a kanál hátuljával lepényekké simítjuk.
Mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a felesleges zsiradékot felitatjuk róla.
Még melegen meghintjük reszelt sajttal.
A cukkini lepcsánka kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »