Cukkini lepcsánka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cukkini
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej lila hagyma
- 5 dkg sajt
- 8 púpozott ek finomliszt
- só
- frissen őrölt bors
- zsír, vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit és a sajtot lereszeljük, a lila hagymát félbe vágjuk, és vékony karikára szeleteljük. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tojást, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, kanállal 3-4 gombócot teszünk bele, és a kanál hátuljával lepényekké simítjuk.
Mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a felesleges zsiradékot felitatjuk róla.
Még melegen meghintjük reszelt sajttal.
A cukkini lepcsánka kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 6 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »