Cukkini lepcsánka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 cukkini
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej lila hagyma
- 5 dkg sajt
- 8 púpozott ek finomliszt
- só
- frissen őrölt bors
- zsír, vagy olaj a sütéshez
Elkészítése:
A cukkinit és a sajtot lereszeljük, a lila hagymát félbe vágjuk, és vékony karikára szeleteljük. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tojást, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, kanállal 3-4 gombócot teszünk bele, és a kanál hátuljával lepényekké simítjuk.
Mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a felesleges zsiradékot felitatjuk róla.
Még melegen meghintjük reszelt sajttal.
A cukkini lepcsánka kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »