Csemegeuborkás máj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
70 dkg sertésmáj (csirke is lehet ha valaki nem szereti)
1 üveg csemegeuborka
4 fej vöröshagyma
1 kis doboz tejföl
só
bors
majoránna
olaj
rizs köretnek
Elkészítése: A vöröshagymát vékony csíkokra vágom, egy kevés olajon üvegesre dinsztelem, hozzáadom a felcsíkozott májat, kicsit együtt dinsztelem, míg a máj ki nem fehéredik egy kicsit, majd hozzáadom az apróra csíkozott csemegeuborkát. Mikor már a máj majdnem kész hozzáadom a tejfölt, ízlés szerint fűszerezem, készre főzőm, de vigyázva mert a májat hamar meg lehet éfgetni. Rizzsel tálalom!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »