Csemegeuborkás máj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
70 dkg sertésmáj (csirke is lehet ha valaki nem szereti)
1 üveg csemegeuborka
4 fej vöröshagyma
1 kis doboz tejföl
só
bors
majoránna
olaj
rizs köretnek
Elkészítése: A vöröshagymát vékony csíkokra vágom, egy kevés olajon üvegesre dinsztelem, hozzáadom a felcsíkozott májat, kicsit együtt dinsztelem, míg a máj ki nem fehéredik egy kicsit, majd hozzáadom az apróra csíkozott csemegeuborkát. Mikor már a máj majdnem kész hozzáadom a tejfölt, ízlés szerint fűszerezem, készre főzőm, de vigyázva mert a májat hamar meg lehet éfgetni. Rizzsel tálalom!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »