Citromos halkrém recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 konzerv füstölt sprotni
- 1 konzerv más olajos hal (esetemben hering)
- fél citrom leve
- 2 ek magozott olajbogyó (kb 10 szem)
- 15-20 szem kapribogyó
- 5 dkg vaj
- 2 kk mustár
- 2 ek majonéz
- esetleg só, őrölt bors, én nem tettem, enélkül is remek volt
Elkészítése:
A halakról leöntjük az olajat és egy magasabb falú edénybe tesszük. Hozzáadjuk az olajbogyót és a kapribogyót, vajat, mustárt, majonézt, megöntözzük a citromlével.
Botmixerrel krémesre turmixoljuk. Tányérba vagy tálkába szedjük, citromkarikával, petrezselyemmel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »