Cirkemáj fogyisan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemáj
- nagyobb lilahagyma fele
- só, bors
- zúzott fokhagyma ízlés szerint
Elkészítése:
A lilahagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk, egy közepes serpenyőben 1 dl vízben jól megfonnyasszuk.
Erre rádobjuk a felezett-negyedelt csirkemájat, borsozzuk, kicsit kérgesre sütjük. Hozzáadunk kb 1-1,5 dl vizet, a fokhagymát, sót, majd fedő alatt 10-15 percig pároljuk. A végén levesszük a fedőt és még 4-5 percig rotyogtatjuk, hogy jó szaftos legyen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »