Chillis babragu recept

Hozzávalók:
- 40 dkg darált marhahús
- 50 dkg vörös bab konzerv
- 25 dkg főtt kukorica (konzerv)
- 3 dl paradicsomszósz
- 1 db kápia paprika
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 0.5 liter húsleves
- 1 db nagy fej vöröshagyma
- 4 db nagyobb gerezd fokhagyma
- frissen őrölt bors
- 1 db kisebb piros chillipaprika
- egy csipet cayenne bors
- 4 evőkanál olaj
Elkészítése:
Tisztítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apró darabokra, a fokhagymát pedig pürésítjük. Egy mélyebb lábosban felforrósítunk egy kevés olajat és a hagymákat megdinszteljük benne.
Öntsük rá a darált húst, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük a paprikával, a chilli-vel és cayenne borssal is.
Ha a hús kifehéredett, adjuk hozzá az apróra vágott paprikát, és a konzerv paradicsomot, majd 30 percig hagyjuk a tűzön az egészet, felöntve a húslével.
Adjuk hozzá a babkonzervet és a kukoricát, és az egészet forraljuk össze. Ha megfelelő az állaga, fűszerezzük még kedvünkre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »