Chillis babragu recept

Hozzávalók:
- 40 dkg darált marhahús
- 50 dkg vörös bab konzerv
- 25 dkg főtt kukorica (konzerv)
- 3 dl paradicsomszósz
- 1 db kápia paprika
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 0.5 liter húsleves
- 1 db nagy fej vöröshagyma
- 4 db nagyobb gerezd fokhagyma
- frissen őrölt bors
- 1 db kisebb piros chillipaprika
- egy csipet cayenne bors
- 4 evőkanál olaj
Elkészítése:
Tisztítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apró darabokra, a fokhagymát pedig pürésítjük. Egy mélyebb lábosban felforrósítunk egy kevés olajat és a hagymákat megdinszteljük benne.
Öntsük rá a darált húst, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük a paprikával, a chilli-vel és cayenne borssal is.
Ha a hús kifehéredett, adjuk hozzá az apróra vágott paprikát, és a konzerv paradicsomot, majd 30 percig hagyjuk a tűzön az egészet, felöntve a húslével.
Adjuk hozzá a babkonzervet és a kukoricát, és az egészet forraljuk össze. Ha megfelelő az állaga, fűszerezzük még kedvünkre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »