Bundás töltött zsemle recept

Hozzávalók:
- 2 csapott ek liszt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kis db vöröshagyma
- 10 zsemle
- 30 dkg lángolt kolbász
- 1 dl tej
- 2 teáskanál só
- 5 dl napraforgó olaj (kisütéshez)
Elkészítése:
A zsemléket kettévágjuk és a belsejét kiszedjük
A felkarikázott kolbászt a cikkekre szeletelt hagymán kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zsemlék belsejének a felét és 2 felvert tojást és megsütjük, majd beletöltjük a zsemlékbe.
A többi tojást felverjük a tejjel, hozzáadjuk a lisztet, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Belemártjuk a zsemléket és bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »
Készítsen egészséges ételt az egész családnak: A legjobb airfryer receptek (x)
A rohanó hétköznapokon minden szülő ismeri a kihívást: hogyan kerüljön gyor
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.28. hétfő
Olyan válogatást állítottunk össze, amely gyors, kiadós és finom fogásokat
Tovább olvasom »
50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először h
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »