Bundás töltött zsemle recept
Hozzávalók:
- 2 csapott ek liszt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 kis db vöröshagyma
- 10 zsemle
- 30 dkg lángolt kolbász
- 1 dl tej
- 2 teáskanál só
- 5 dl napraforgó olaj (kisütéshez)
Elkészítése:
A zsemléket kettévágjuk és a belsejét kiszedjük
A felkarikázott kolbászt a cikkekre szeletelt hagymán kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zsemlék belsejének a felét és 2 felvert tojást és megsütjük, majd beletöltjük a zsemlékbe.
A többi tojást felverjük a tejjel, hozzáadjuk a lisztet, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Belemártjuk a zsemléket és bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

