Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 250 g bryndza
- 2 bagett
- 1 tejszínes ömlesztett sajt (100 g)
- 1 zöldfűszeres ömlesztett sajt (100 g)
- 1 ek mustár
- 1 ek gulyáskrém
- 10 dkg sajt kockázva
- 4 db sajtos virsli (füstli)
- 2 kisebb piros lecsópaprika
- ízlés szerint reszelt sajt a tetejére
Elkészítése:
A bagetteket hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a belsejét, amit felhasználunk a töltelékbe.
A bryndzát elkeverjük a tömlős sajtokkal és a kivájt bagett puha belsejével. Hozzáadjuk a mustárt, gulyáskrémet, a karikázott virslit, a felkockázott sajtot és a kis kockákra aprított paprikákat. Az egészet jól elkeverjük.
Beletöltjük a bagettek belsejébe, megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.
200 fokon szép pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









