Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g bryndza
- 2 bagett
- 1 tejszínes ömlesztett sajt (100 g)
- 1 zöldfűszeres ömlesztett sajt (100 g)
- 1 ek mustár
- 1 ek gulyáskrém
- 10 dkg sajt kockázva
- 4 db sajtos virsli (füstli)
- 2 kisebb piros lecsópaprika
- ízlés szerint reszelt sajt a tetejére
Elkészítése:
A bagetteket hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a belsejét, amit felhasználunk a töltelékbe.
A bryndzát elkeverjük a tömlős sajtokkal és a kivájt bagett puha belsejével. Hozzáadjuk a mustárt, gulyáskrémet, a karikázott virslit, a felkockázott sajtot és a kis kockákra aprított paprikákat. Az egészet jól elkeverjük.
Beletöltjük a bagettek belsejébe, megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.
200 fokon szép pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »