Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics recept

Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 250 g bryndza
    • 2 bagett
    • 1 tejszínes ömlesztett sajt (100 g)
    • 1 zöldfűszeres ömlesztett sajt (100 g)
    • 1 ek mustár
    • 1 ek gulyáskrém
    • 10 dkg sajt kockázva
    • 4 db sajtos virsli (füstli)
    • 2 kisebb piros lecsópaprika
    • ízlés szerint reszelt sajt a tetejére

    Elkészítése:

    A bagetteket hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a belsejét, amit felhasználunk a töltelékbe.

    A bryndzát elkeverjük a tömlős sajtokkal és a kivájt bagett puha belsejével. Hozzáadjuk a mustárt, gulyáskrémet, a karikázott virslit, a felkockázott sajtot és a kis kockákra aprított paprikákat. Az egészet jól elkeverjük.

    Beletöltjük a bagettek belsejébe, megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.

    200 fokon szép pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá