Bryndzás-sajtos-virslis melegszendvics

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 250 g bryndza
  • 2 bagett
  • 1 tejszínes ömlesztett sajt (100 g)
  • 1 zöldfűszeres ömlesztett sajt (100 g)
  • 1 ek mustár
  • 1 ek gulyáskrém
  • 10 dkg sajt kockázva
  • 4 db sajtos virsli (füstli)
  • 2 kisebb piros lecsópaprika
  • ízlés szerint reszelt sajt a tetejére

Elkészítése:

A bagetteket hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a belsejét, amit felhasználunk a töltelékbe.

A bryndzát elkeverjük a tömlős sajtokkal és a kivájt bagett puha belsejével. Hozzáadjuk a mustárt, gulyáskrémet, a karikázott virslit, a felkockázott sajtot és a kis kockákra aprított paprikákat. Az egészet jól elkeverjük.

Beletöltjük a bagettek belsejébe, megszórjuk bőségesen reszelt sajttal.

200 fokon szép pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt.